lørdag 23. juli 2011

Dager etter...

Om å ikke la ondskapen og mørket få vinne:



KOMPASS

Gå etter
kompasset
magen

Dit nålen peker
mot lys

Gå etter lyset


            Synnøve





fredag 22. juli 2011

Flaskepost

Neste uke skal jeg være husvakt på Pilegrimsgarden. Der er B&B i hele sommer, og jeg vi har delt ukene mellom oss slik at noen er der hele tiden. Jeg skal være med å ta imot gjester til overnatting og holde åpen cafè og utstilling hver dag mellom kl 14 og 18.

Har vært ute og sjekket utstillingen, og det var i alle fall noen tomme rom som jeg måtte fylle. Altså har i alle fall noen synes det var såpass fint det de så, at de tok noe med seg hjem. Tommest var det blant flaskene, så nå har jeg laget flere flaskeposter til å ta med til uken.

mandag 4. juli 2011

fredag 1. juli 2011

Sånn

Sånn, da var alt pakket til å dra til Pilegrimsgarden for å henge opp uroene i morgen. Pulten er rituelt ryddet, og det slår meg igjen hvor fint arbeidsbord jeg har! Det er sjelden jeg ser det. Tror jeg er klar. Fysisk. Innvendig er jeg vettskremt... Lørdag blir den kreative dagen, når jeg med god hjelp skal prøve å skape et rom som kan gi en god opplevelse av går rundt og ha ord og dikt rundt seg. Prøve å lage til noe som ligner det jeg over et år har hatt inni hodet. Det er åpningen søndag som skremmer vettet av meg... Men jeg gleder meg til å høre kjæresten synge og Johannes spille til. Og vet at flere vennligsinnede venner kommer. Sannsynligheten for å overleve er vel ganske stor. Håper jeg....